Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan

Motonet Verkstad

Hitta din närmaste verkstad här

Att serva din bil hos Motonet Verkstad är enkelt och prisvärt. Motonets kedja av verkstäder håller hög kvalitet och servicenivå. Vi har kompetensen för att ta hand om flera olika bilmärken och modeller där vi utför schemalagd service eller reparationer i enlighet med biltillverkarens specifikationer, samtidigt som garantin upprätthålls. Våra verkstäder är utrustade med den senaste testutrustningen i branschen. För reservdelar använder vi Motonets högkvalitativa och omfattande sortiment. Välkommen till Motonet Verkstad för enkel och trygg service av din bil!

Motonet Versktad finns i utvalda varhus. Se information under respektive varuhus för tillgänliga servicestationer. Den första Motonet Verkstaden öppnar i Sundsvall under våren 2024. 

Är det dags för service på bilen?

Boka en generell service eller din nästa schemalagda service hos oss. Motonet Verkstad erbjuder tjänster som schemalagt serviceunderhåll, reparationer, utbytesbilar och däckservice.

Fyrhjulsdrift

Vid fyrhjulsinställningen kontrolleras plogvinklar och lutningsvinklar på samtliga däck. Om du vill vara säker på att din bil förblir lättmanövrerad och att däcken slits jämnt bör du alltid låta oss utföra en fyrhjulsinställning i samband med däckbyte.

Däckbyte och andra däcktjänster

Hos Motonet Däckservice tar vi hand om alla dina däckrelaterade behov. Vi erbjuder förvaring, byte samt reparationer av dina däck.

Avläsning/bedömning/avlägsnande av data från fordonets felminne, ODB-diagnos

I nyare bilar bearbetar och lagrar fordonsdatorn information från ett stort antal sensorer i motorn samt runt bilen. Genom att läsa av felkoderna kan man ta reda på vad som orsakat felet eller åtminstone göra det lättare att lokalisera felet.

Andra vanliga underhålls- och reparationsarbeten som utförs av Motonet Verkstad är service av luftkonditionering, byte av vindrutan, oljebyte och byte av oljefilter. Våra tjänster omfattar även grenrörsreparationer, byte av startbatteri, justering av strålkastare, underhåll och byte av bromsar samt chassiarbeten.

Sväng förbi Motonet Verkstad för att få hjälp med ditt fordon!