Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan

Byten och returer

Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp!

För varor som köps i Motonets varuhus och online gäller 30 dagars returrätt. Läs mer om våra försäljningsvillkor här

Produkten som ska returneras eller bytas ut måste vara i säljbart skick, oanvänd och produktförpackningen måste vara intakt. Inga retursedlar, paketadresskort eller tejp får fästas direkt på produktförpackningen. Kontrollera att du returnerar alla delar, inklusive eventuella instruktioner och förpackningsmaterial.

I enlighet med Konkurrens- och konsumentverkets policy gäller bytes- och returrätten inte för en produkt eller vara som har tillverkats eller modifierats för att uppfylla kundens krav eller personifierngs önskemål. Sådana ändringar omfattar till exempel kapning av kablar eller trådar till den längd som kunden önskar, eller produkter som har graverats eller märkts individuellt på kundens begäran.

Hygien- och intimprodukter kan inte returneras efter att förpackningen öppnats. Exempel på hygien- och intimprodukter är ansiktsmasker, rakhyvlar, hårtrimmare och näs-/örontrimmare, hårvårdsapparater och rakapparater, elektriska tandborstar och munhygienapparater, feber-, blodtrycks- och blodsockermätare samt tryckfiltar, sminkborttagningsmedel, hörlurar och handsfree-enheter. 

Mat och djurfoder kan inte returneras efter att förpackningen har öppnats då produkten inte kan säljas vidare efter att den öppnats.

Retur av patroner kan endast göras till det ursprungliga inköpsstället.

Återkallelse av produkter

I händelse av en produktåterkallelse kommer vi att informera dig här