Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan

Motonet Däckservice

Hos Motonet hjälper vi dig med alla dina behov som rör bildäck. Vi erbjuder ett brett utbud av sommar- och vinterdäck. Motonet Däckhotell erbjuder säsongsförvaring och vi hjälper dig med byte samt reparation. Hos Motonet hittar du de däck som passar just din bil, alltid till konkurrenskraftiga priser!

Motonet Däckservice finns tillgänglig i utvalda varuhus. Se respektive varuhus för tillgängliga servicestationer.

Däckservice

Hos Motonet Verkstad erbjuder vi professionell och kvalitativ däckservice. Vår däckservice omfattar försäljning och byte av däck samt kontroll och justering av däckens mönsterdjup.

Däckhotell

Motonet Däckhotell erbjuder däckservice, däckbyte och säsongsförvaring. Ett däckhotell är ett smidigt, enkelt och säkert sätt att förvara dina däck. Inför att däcken ska användas igen tvättar vi dem och kontrollerar deras skick. I de fall däcken är slitna och behöver bytas så meddelar vi dig för att du ska vara väl förberedd. När säsongen för däckbyte närmar sig får du en inbjudan till däckbytet. Du kan också boka en tid online vid en tidpunkt som passar dig.

Vår säsongsbetonade däckbytartjänst inkluderar däckmontering, släckning av däcktryckslampan, maskintvätt av däck, lufttryckskontroll och försäkring.

Hos Motonet Däckhotell får du hjälp av vår professionella personal som monterar bort däcken från din bil, byter ut dem och kontrollerar däcktrycket på samma gång. Ett noggrant utfört däckbyte ger dig en säker bilkörning.