Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan
Alla artiklar

Köpguide för vindrutetorkare

Författare:

Motonet-teamet

Publicerad: 2023-09-26.

(Uppdaterad 2023-10-10)

Vindrutetorkare - Motonet har ett brett sortiment av torkarblad till fram- och bakruta för alla bilar. Vindrutetorkare av hög kvalitet håller bilrutorna klara och rena i regn, dimma och snö.

Torkarbladen är väldesignade och tillverkade av kvalitetsmaterial så de är tysta och har lång hållbarhet vid användning. I vårt sortiment finns även ett brett urval av torkarblad till bakrutan och spolarvätska för olika säsonger.

I vårt sortiment hittar du torkarblad från ledande tillverkare så som Valeo, Bosch Denso. Se helar vårt omfattande sortiment i Motonets varuhus eller beställ online.

Reservdelar för över 700 olika fordon
Sök efter reservdelar
EUS

Visste du att om du köper dina vindrutetorkare i ett Motonet-varuhus kan du få hjälp att installera de på din bil utan extra kostnad i vår Motonet Snabbservicestation som ligger i anslutning till varuhuset?

Kom ihåg att även hålla vindrutans insida ren. Smutsigt glas kan bryta ljuset och skapa en distraherande bländning. Så en ren vindruta förbättrar körsäkerheten! Vindrutans insida är lätt att rengöra med rengöringsmedel i sprayflaska. Se till att ett gäng våtservetter i handskfacket för att ta bort den värsta smutsen medan du är på väg.

De viktigaste produkterna för säker vinterkörning
De viktigaste produkterna för sommarkörning

Hos Motonet hittar du reservdelar till över 700 fordonsmodeller. Köp reservdelar enkelt, tryggt och säkert från vår svenska onlinebutik eller besök vårt varuhus för personlig service.