Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan
Alla artiklar

Motonet är varje husvagnsägares dröm!

Författare:

Motonet-teamet

Publicerad: 2023-09-05.

(Uppdaterad 2023-09-05)

Hitta allt du behöver till husvagn och husbil

Hos Motonet hittar du ett omfattande sortiment av husvagnstillbehör och de vanligaste reservdelarna för både husvagn och husbil. Oavsett om du reser, campar, kör husbil, drar husvagn eller campar hittar du de produkter du behöver som t ex staketlås, trappsteg, förtält och frontskydd, avloppstankar, takventiler, skruvstycken för vinklar och dränkbara pumpar. Handla i ditt närmaste Motonet-varuhus eller beställ hem produkter från vår onlinebutik.

Att ha ett fungerande mobilt toalettsystem är en viktig del av bilresan, oavsett om det är en lång eller något kortare resa. Hos Motonet hittar du ett stort sortiment av toalettkemikalier, portabla toaletter och de mest väsentliga reservdelarna som behövs.

Thetfords flytande toalettkemikalier som används i avloppsvattentanken har fått sällskap av biologiskt nedbrytbara pulver förpackade i färdiga påsar. Toalettpappret, som är lämpligt för kemisk toalettanvändning, bryts ner betydligt snabbare i tanken än vanligt toalettpapper, vilket gör det lättare att rengöra kassetten.

Thetford Fresh-Up set kan användas för att förnya en toalett eller som reserv för långa resor när det inte finns möjlighet att spola tillräckligt ofta. För tillfällig användning på en campingresa är en bärbar lukt- och vattenupplösande kemisk toalett idealisk.

Med rätt kvalitetsutrustning blir campingupplevelsen mer bekväm och problemfri. Se till att packa tält, bestick och annan campingutrustning som du kan behöva. I vårt sortiment finns nu även prisvärda förtält och solpaneler för användning i ditt turistfordon.

Det är alltid trevligare att resa i en ren husvagn eller bil! Motonet har ett omfattande sortiment av kemikalier och rengöringsmedel framtagna för husvagnar. Det finns en mängd olika rengöringsprodukter för bilvård som gör det enkelt att ta bort smuts som samlats under en resa eller när man stått uppställd på en campingplats. Rengöringsmedel för husvagnar gör övernattningen och vistelsen i ett väldoftande fordon till en behaglig upplevelse. Husvagnens vattentankar bör regelbundet rengöras med lämpliga tabletter för att upptäcka eventuell bakterietillväxt.

I Motonets varuhus och online hittar du ett brett utbud av elektroniska tillbehör för din husvagn. Till exempel hittar du en mängd olika anslutningskablar för att ansluta ditt fordon till campingplatsens strömförsörjning. Utöver batterier till din husbil har vi även LED-lampor och glödlampor för olika behov.

Inför varje avresa bör husvagnens kaross och dragkrok kontrolleras. Vid användning av draghuvud är det viktigt att komma ihåg att dragkroken under inga omständigheter får smörjas med ett smörjmedel. Hos Motonet hittar du de tillbehör och verktyg du behöver för underhåll av din husvagn eller husbil.

Hos Motonet hittar du även de vanligaste reservdelarna och tillbehören till din husvagn. I vårt sortiment finns till exempel dränkbara pumpar, takventiler och olika gasvarnare.

Hela sortimentet som rör husvagnar och husbilar hittar du här Husbils- och husvagnstillbehör