Varuhus

Logga in
Logga in
Varukorg
Till kassan
Alla artiklar

Din bästa tid är på en festival!

Författare:

Motonet-teamet

Publicerad: 2022-09-12.

(Uppdaterad 2023-09-05)

För en lyckad festivalupplevelse är det alltid en bra idé att börja ditt äventyr i ett Motonet-varuhus eller i onlinebutiken.

Sommarfestivaler är i allmänhet utomhusevenemang, så du bör vara beredd på allt när det gäller kläder. Den svenska sommaren kan överraska även den mest erfarna festivalbesökaren - ibland räcker det med keps och shorts, ibland behöver du en fleece för att hålla värmen och andra gånger regnkläder för att hålla dig torr. Ett par ordentliga och bekväma skor är många gånger räddningen under långa festivaldagar.

Om du campar behöver du ett tält som är anspassat efter dig och ditt sällskap och ett bra liggunderlag och sovsäck som passar väderleken för att säkerställa en god natts sömn. En uppblåsbar campingkudde ökar comforten markant och du kommer vakna upp utvilad och redo för ytterligare en festivaldag.

För att orka hålla igång och hålla dig någorlunda pigg och alert behöver du se till att du med någon typ av regelbundenhet får i dig mat. Med bara en kylväska och ett stormkök kommer du långt och du säkrar din festivalöverlevnad. Frystorkad mat behöver inte ens kylförvaras och det finns en mängd olika goda alternativ.

Kylväskor och coolers

Packa med ett plåsterpaket ifall sår eller skavsår skulle uppkomma. Från mygg och andra insekter skyddar du dig med ett myggmedel eller med Thermacells myggskyddsapparater. En powerbank garanterar att Instagram hålls uppdaterad och den smarta festivalbesökaren lägger telefonen i ett vattentätt skyddsfodral, så att en vattenskada inte får möjlighet att förstöra festen.

Ha en härlig festival sommar!